Samenwerkingen

Alleen ga je harder, samen kom je verder

Het starten van een onderneming, vooral een eenmansbedrijf, is een enerverende en vaak onzekere aangelegenheid. Veel ondernemers kiezen er voor om kennis, ervaring en expertise samen in de markt te zetten en daarbij risico en werklast te delen in een samenwerkingsverband in een VOF, maatschap of B.V. Samenwerking geeft mogelijkheden extern kapitaal aan te trekken.

Voor optimale samenwerking is het nodig dat de gekozen vorm juridisch goed in elkaar steekt. Het inrichten van het juridische gedeelte van de onderneming is misschien niet het eerste waar een starter aan denkt, maar statistieken bewijzen: de juiste vorm verlengt de levensduur.

De regels omtrent het starten en het voeren van een onderneming behoren tot de minst bekende en toegankelijke regels van het burgerlijk recht. Wat mag nu wel en wat niet? Hoe regel je de interne en externe verhoudingen?

Door u goed te laten bijstaan en adviseren in kwesties van dit deel van ondernemingsrecht krijgt u als ondernemer de vrijheid en de gelegenheid om naar eigen inzichten uw bedrijf te voeren, zonder dat u steeds tegen vervelende regelgeving aanloopt.

PleiterAdvocatuur staat u bij in kwesties binnen uw onderneming, personeel of zakenpartners. Onze pragmatische en transparante bijstand is direct nuttig voor u en uw onderneming.

Pleiter Advocatuur

Pleiter Advocatuur

Prinsengracht 697,
1017 JV Amsterdam
Telefoon: 020 – 3621591

Pleiter Advocatuur

Prinsengracht 697,
1017 JV Amsterdam
Telefoon: 020 – 3621591

Pleiter Advocatuur