Overeenkomsten

Kies voor gemak vooraf, in plaats van spijt achteraf, bij uw handtekening.

Overeenkomsten zijn overal. Ieder mens sluit dagelijks wel enkele overeenkomsten. Doorgaans voldoet bijvoorbeeld een tankbeurt wel aan de verwachtingen van de automobilist, maar als overeenkomsten meer omvatten dan een simpele snelle transactie, neemt de kans op conflicten toe.

Voor een ondernemer is het raadzaam om mogelijke misverstanden voor te zijn en om op voorhand na te denken over afspraken, wie het risico draagt en dus de schade vergoedt, vooral als het niet loopt als verwacht. Het contractenrecht biedt het individu veel vrijheid, en het is zonde als u die niet optimaal weet te benutten voor uw onderneming.

PleiterAdvocatuur heeft veel bedrijven bijgestaan, bij belangrijke transacties, zowel voor als na het sluiten van overeenkomsten. PleiterAdvocatuur weet waar zekerheden moet worden ingebouwd, zonder dat dit ten koste gaat van het onderhandelingsproces. Verder heeft PleiterAdvocatuur zich door de jaren heen voor zakelijke cliënten bewezen als een ervaren en doortastende procesadvocaat als de rechter over een transactie moet gaan beslissen als de contractspartijen het onderling daarover niet eens worden.  

teruggebeld worden?

Laat uw telefoonnummer achter

Pleiter Advocatuur

Pleiter Advocatuur

Zuidas Barbara Strozzilaan 201,
1083 HN Amsterdam
Telefoon: 020 – 2402246
Fax: 020 – 2402245

Pleiter Advocatuur

Zuidas Barbara Strozzilaan 201,
1083 HN Amsterdam
Telefoon: 020 – 2402246
Fax: 020 – 2402245