Pleiter Advocatuur

Mijn profiel: Wie ben ik?
In 1984 begon ik als advocaat in de sociale rechtshulp. Ik stapte in 1992 over naar de civielrechtelijk praktijk als partner in een middelgroot kantoor. Na een compagnonschap van meer dan 20 jaar is de praktijk voortgezet onder de naam PleiterAdvocatuur, waarmee ik mij voor de volle 100% aan uw zaak kan wijden. Cliënten kennen mij als oplossingsgericht, toegankelijk en vasthoudend. Ik geniet hun vertrouwen, met de cliënt span ik mij in om creatief met de cliënt in nauwe samenwerking tot een succesvol resultaat te komen, zonder daarbij het degelijke handwerk te verwaarlozen. Collega’s waarderen mij om mijn kennis en kunde op vele civiele rechtsgebieden.

Solide en passende oplossing.
Door mijn jarenlange ervaring als advocaat en mediator kan ik Uw Zaak snel doorzien en samen met u tot een solide en passende oplossing komen.

Sjaak Pleiter

Sjaak Pleiter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene Praktijk ( Burgerlijk Recht)
– Arbeidsrecht
– Huurrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Amsterdam, de Vereniging van Procesrecht, de Nederlandse Mediatorsvereniging, de VSAN en de Praktizijnssociëteit 

 

Mijn profiel: wie ben ik? 

Met een bijzondere passie voor het strafrecht is mijn praktijk met name op het strafrecht gericht. Op 11 juli 2018 ben ik als advocaat beëdigd. Voorafgaand aan mijn werk als advocaat heb ik in de hoedanigheid van secretaresse, stagiaire en juridisch medewerker ruim acht jaar ervaring opgedaan op grote en middelgrote gerenommeerde strafrechtelijke advocatenkantoren in Amsterdam en Midden-Nederland. 

Ik verleen bijstand aan zowel volwassenen als minderjarigen, in alle commune strafzaken,  zoals geweldsmisdrijven, vermogensdelicten, zedenzaken en opiumdelicten. Ook voor zaken met betrekking tot het verkeersstrafrecht kunt u bij mij terecht. Naast de strafrechtelijke praktijk behandel ik ook zogenoemde VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zaken. Ik kan u bijstaan indien uw aanvraag VOG is afgewezen of indien u een voornemen tot afwijzing VOG van Dienst Justis hebt ontvangen. Voor civiele zaken op gebied van werken en wonen kunt u ook een beroep op mij doen.

Uw belang staat bij mij voorop. Ik ben een betrokken en gedreven advocate en zet mij keer op keer in om het best mogelijke resultaat voor mijn cliënten te behalen. 

Neemt u gerust contact op. U kunt daarvoor ook het terugbelformulier op deze site gebruiken. 

De bijstand kan zowel op betalende basis als op toevoeging worden verleend. Voor dat laatste kunt u de voorwaarden lezen op de website van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org

Hester Pleiter 

Opleiding: Nederlands recht, Universiteit van Amsterdam en master Straf en straf(proces) recht, Universiteit Leiden 

Lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NvJSA)

Mijn profiel: wie ben ik? 

In 2016 ben ik in het strafrecht afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij verschillende advocatenkantoren, waarna ik als griffier werkzaam ben geweest op de strafsectie van het gerechtshof Amsterdam.

Voordat ik de samenwerking aanging met Pleiter Advocatuur was ik als strafrechtadvocaat werkzaam bij diverse gerenommeerde kantoren in Amsterdam. 

Ik houd mij uitsluitend bezig met strafzaken en het verlenen van rechtsbijstand aan TBS-gestelden. Binnen mijn strafpraktijk heb ik mij de laatste jaren toegelegd op omvangrijke en veelal complexe strafzaken waarin mijn cliënten onder andere worden verdacht van opiumwetdelicten, gewelds- en levensdelicten. 

Een no-nonsense aanpak waarin ik doelgericht op het beste resultaat stuur, kenmerkt mij. Tijdens dit proces verlies ik de mens achter de strafzaak niet uit het oog en houd ik rekening met diens verhaal. 

Mattanja Glismeijer

Mattanja Glismeijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene Strafrechtpraktijk

– TBS


Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Pleiter Advocatuur

Pleiter Advocatuur

Prinsengracht 697,
1017 JV Amsterdam
Telefoon: 020 – 3621591

Pleiter Advocatuur

Prinsengracht 697,
1017 JV Amsterdam
Telefoon: 020 – 3621591

Pleiter Advocatuur