Pleiter Advocatuur
Kies voor gemak in plaats van spijt van een handtekening.

Overeenkomsten

Overeenkomsten zijn overal. Ieder mens sluit dagelijks wel enkele overeenkomsten. Doorgaans voldoet bijvoorbeeld een tankbeurt wel aan de verwachtingen van de automobilist, maar als overeenkomsten meer omvatten dan een simpele snelle transactie, neemt de kans op conflicten toe.

Voor een ondernemer is het raadzaam om mogelijke misverstanden voor te zijn en om op voorhand na te denken over afspraken, wie het risico draagt en dus de schade vergoedt, vooral als het niet loopt als verwacht. Het contractenrecht biedt het individu veel vrijheid, en het is zonde als u die niet optimaal weet te benutten voor uw onderneming.

Ik heb veel bedrijven bijgestaan, bij belangrijke transacties, zowel voor als na het sluiten van overeenkomsten. Ik weet waar zekerheden moet worden ingebouwd, zonder dat dit ten koste gaat van het onderhandelingsproces. Verder heb ik mij door de jaren heen voor zakelijke cliënten bewezen als een ervaren en doortastende procesadvocaat als de rechter over een transactie moet beslissen.