Pleiter Advocatuur
PleiterAdvocatuur kan terugvallen op 30 jaar proceservaring

Aanpak

PleiterAdvocatuur denkt in het belang van de cliënt.

Gelijk hebben is makkelijker dan gelijk krijgen. De gang naar de rechter is duur, stressvol en de uitkomst ervan heeft u niet zelf in de hand. PleiterAdvocatuur gaat voor u én met u op zoek naar een passend antwoord op uw rechtsvraag, in of buiten geschil voor een instantie. Buiten heeft de voorkeur.

Oplossingen zonder rechtsgang en met meer eigen invloed zijn er ook. Vanaf 2010 biedt PleiterAdvocatuur mediation aan als lid van Mediatorsvereniging NMF voorheen de NMI. Is een procedure onvermijdelijk, bijvoorbeeld omdat u als verweerder wordt gedaagd of opgeroepen, of de procedure voor oplossing van uw vraag wettelijk is voorgeschreven, dan kunt u rekenen op vakkundige rechtsbijstand.

PleiterAdvocatuur kan terugvallen op 30 jaar proceservaring en snapt wat de cliënt nodig heeft, in advies of in de rechtszaal, ook in het heetst van de strijd. Cliënten zien PleiterAdvocatuur als moedig, doortastend en, waar nodig, scherp.

Niet tevreden: PleiterAdvocatuur heeft een klachtenregeling, eerst in onderling overleg, daarna via bindend advies van de Geschillenregeling Advocatuur, als laatste bij de rechter.